Apartmani & cijene

 

Tri apartmana na prvom katu su Ladonja, Murva i Smreka, a na drugom katu Pini, Šaneštra i Kostanj. Na prvom katu nalazi se recepcijski salon i već ovdje ćete osjetiti da počinje putovanje u prošlost … Apartmani su opremljeni sa posteljinom, ručnicima, kuhinjskom opremom, električnim štednjakom, hladnjakom, mašinom za kavu, električnim kuhalom za vodu, sušilom za kosu, mikrovalnom po upitu, mrežicama protiv komaraca. 3 sata klimatizacije je uključeno u cijenu.  U prizemlju se nalazi i vešeraj sa strojem za pranje rublja i sušilicom.

Uz nadoplatu :

Klimatizacija : 1 sat = 0,5 Eura

Vešeraj : 5 Eura po upotrebi

Dječji krevet : 5 Eura na dan

Min.boravak 5 noći

Boravak 7 i više noći -10% na cijenu apartmana

Ladonja

App.2 osobe 40m2

 

Na prvom katu, romatičan apartman za dvoje, Ladonja ima sve što Vam treba za opuštajući odmor - spavaću sobu, malu kuhinjicu i ručaonu, kupaonicu sa tušem. Kada otvorite prozore imat ćete predivan pogled na stari drvored kestena i ostale dijelove povijesnog kaštela.

Cijena apartmana za 2 osobe : 45€ na noć V, VI, IX, X

                                             50€ na noć VII, VIII

Murva

App.2 osobe, 40m2

 

 

​Na prvom katu, romatičan apartman za dvoje Murva ima sve što Vam treba za opuštajući odmor - spavaću sobu, malu kuhinjicu i ručaonu, kupaonicu sa tušem. Spavača soba ima i fotelju za jednu osobu na razvlačenje za manje dijete. Kada otvorite prozore imat ćete predivan pogled na stari drvored kestena i ostale dijelove povijesnog kaštela.​

 

 

Cijena apartmana za 2 osobe : 45€ na noć V, VI, IX, X

                                             50€  na noć VII, VIII

 

 

Smreka

App.2 osobe 50m2

 

Na prvom katu Smreka je apartman za 2 osobe. Opremljen je rustikalnim namještajem, sa jednim krevetom za dvije osobe i jednim krevetom za jednu osobu, kuhinjicom/ručaonom i kupaonom sa tušem. Apartman ima pogled na stražnji dio kuće i župnu crkvu Svetog Martina iz 19st..

 

 

Cijena app. za 2 osobe : 45€ na noć V, VI, IX, X

                                    50€  na noć VII,VIII

+1 osoba 5€

 
Šaneštra

App.2 osoba 48m2

 

Na drugom katu Šaneštra je prostrani apartman za 2 osobe. Opremljen je rustikalnim namještajem i ima sobu sa krevetom za dvoje, dnevnu sobu sa kaučem na razvlačenje, kuhinjom/ručaonom i kupaonom sa tušem. Apartman se nalazi u potkrovlju.

 

 

Cijena app. za 2 osobe: 45€ na noć V, VI, IX, X

                                   50€ na noć VII, VIII

Kostanj

App.3 osobe 60m2

 

 

Na drugom katu Kostanj je prostrani apartman za 3 osoba. Opremljen je rustikalnim namještajem i ima sobu sa krevetom za dvoje i krevetom za jednu osobu, dnevnu sobu sa kaučem na razvlačenje, kuhinjom/ručaonom i kupaonom sa tušem. Iz apartmana se pruža pogled na povijesni kompleks kaštela i stoljetni drvored kestena.

 

 

Cijena app. za 2 osobe : 50€ na noć V, VI, IX, X

                                    55€  na noć VII, VIII

+1 osoba 5€